Posjetiti Francusku

 • Otkrivanje Francuske

  Otkrijte na France.fr destinaciju sa višestrukim aspektima koja se izdvaja od ostalih evropskih destinacija svojom regijama i pejzažem : primorjem, planinama, gradovima, selom ili prekomorskim destinacijama.

  lire la suite

 • Organizujte vaš boravak u Francuskoj

  Službeni turistički portal u Francuskoj pruža vam sve informacije neophodne za pripremu vašeg putovanja u francuske gradove i regije.

  lire la suite

 • Događaji koje ne treba propustiti

  Učestvujte u najvećim događajima u Francuskoj : festivalima, manifestacijama posvećenim gastronomiji, muzici, sportu, plesu, slikarstvu, savremenoj umjetnosti, arhitekturi, cirkusu ili možda pozorištu…

  lire la suite

 • Immersion France – odaberite vaš lingvistički boravak putem nove mobilne aplikacije

  Dostupna za IPhone i Android, aplikacija Immersion France vam omogućuje da pronađete lingvistički boravak koji vam odgovara.

  lire la suite

 • Liječenje u Francuskoj

  Francuska ima svjetsku reputaciju u kvaliteti liječenja i tradiciji prijema pacijenata. Zahvaljujući zdravstvenom i istraživačkom sistemu koji je međunarodno priznat, kao i kvalitetnoj infrastrukturi, Francuska prima veliki broj pacijenata koji dokaze iz cijelog svijeta. Ova ponuda zdravstvenih usluga predstavljena je u informativnoj brošuri namijenjenoj stranim pacijentima.

  lire la suite

 • Poslovni sastanci

  Za profesionalne susrete i događaje, brojne agencije i firme odlučuju se za Francusku. Za njih je Francuska sinonim za kvalitet, kako u infrastrukturi tako i u uslugama.

  lire la suite

Haut de page