Predstavljanje industrijskih proizvoda (16. maj 2013.)

Francuska ambasada u Bosni i Hercegovini je, u prisustvu ambasadora i atašea za unutarnju sigurnost, suorganizirala predstavljanje proizvoda kompanija Eurocopter i Renault Trucks défense.

Ova prezentacija, koju su zajednički pripremili odjel za unutarnju sigurnost i navedene kompanije, je kod bosansko-hercegovačkih partnera doživjela veliki uspjeh: dvadeset i četiri učesnika iz Bosne i Hercegovine (među kojima su bili i stručnjaci iz civilne zaštite sa državnog nivoa, iz oba entiteta i iz Brčko distrikta) kao i specijalni savjetnik ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine odavali su se ovom pozivu.

Présentation d'Eurocopter et de Renault "Trucks" défense, gamme sécurité (16 mai 2013) - de gauche à droite : le représentant de Renault "Trucks" défense, l'attaché de sécurité intérieure (colonel Eric Emeraux), l'Ambassadeur de France M. Roland Gilles, les représentants d'EADS et d'Eurocopter - © Photo : ambassade de France en Bosnie-Herzégovine - JPEG

Evropski vazduhoplovni koncern EADS zastupala je podpredsjednica za centralnu Evropu i zemlje Balkana, a kompanije Eurocopter i Renault Trucks défense njihovi regionalni komercijalni predstavnici.

Naši partneri su se interesovali za konkretne informacije vezane za helikoptere EC 135 i za vojna vozila Renault Trucks défense.

Ambasada je pružila dragocjenu pomoć omogućivši da se odgovarajući sagovornici okupe na jednom mjestu.

Posljednja promjena 28/05/2013

Početak stranice