Uredi Campus France za vas [fr]

Uredi Campus France BiH u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru vas savjetuju i odgovaraju na vaša pitanja u vezi sa studiranjem u Francuskoj.

Espace Campus France - JPEG

Koja je uloga Campus Francea u Bosni i Hercegovini?

Campus France BiH je mjesto gdje možete dobiti informacije i usmjerenja vezano za visoke studije u Francuskoj za studente i mlade stručnjake iz BiH.

Uredi Campus France u BiH nude konkretnu i personalizovanu pomoć: analizu studijskog projekta i pomoć u izboru odgovarajućeg obrazovanja, informacije o finansiranju, pripremanju dosjea za prijavu, praćenju dosjea i prijemu na studij, te o pripremama za odlazak.

Ovdje možete pronaći raznovrsne informacije o mogućnostima studiranja (vrste i nivoi studija kao i izbor jezika nastave – francuski ili engleski).

Također možete konsultovati portal Agencije CampusFrance u Parizu za detaljnije informacije (na francuskom i engleskom jeziku) u vezi sa svim kratkim i dugim studijskim programima u Francuskoj na francuskom i engleskom jeziku.

Campus France u Sarajevu

Ured Campus France BiH u Sarajevu otvoren je u maju 2015., a smješten je u Francuskom institutu u Bosni i Hercegovini, Tina Ujevića 8.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 9.00 do 12.00 sati.

Kontakt:
Željka Divković, Campus France BiH
Adresa: Francuski Institut, Tina Ujevića 8, 71000 Sarajevo
E-mail: Campusfrancesarajevo@campusfrance.org
Telefon: +387 33 586230

Campus France u Banjaluci

Ured Campus Francea u Banjaluci otvoren je 8. decembra 2016. u novom prostoru "Espace France" u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske. Prijem publike se odvija u dogovorenim terminima.

Kontakt:
Milica Mijatović
Adresa: NUBRS - Espace France, Jevrejska 30, 78000 Banja Luka
E-mail: banjaluka@institutfrancais.ba
Telefon: +387 51 219 238

Dolazak isključivo na zakazani termin.

Campus France u Mostarui

Ured Campus Francea u Mostaru otvoren je 27. januara 2017. u Francuskom Institutu Prijem publike se odvija u dogovorenim terminima.

Kontakt:
Jasmina Zvonić
Adresa: Francuski Institut, Kalajdžića 1 (Cernica), 88104 Mostar
E-mail: mostar@institutfrancais.ba
Telefon: +387 36 558 845

Dolazak isključivo na zakazani termin.

Posljednja promjena 04/02/2019

Početak stranice